Contact-informatie

 

Stuur ons een e-mail

  U kunt ons vinden:

  Advocatenpraktijk Timmer

  Hoofdweg 258
  3067 GJ Rotterdam

  Telefoon 010 – 737 05 20
  Fax 010 – 737 12 81
  info@advocatenpraktijktimmer.nl

   

  Eigen vervoer
  Het kantoor van Advocatenpraktijk Timmer heeft snelle verbindingen naar de snelwegen A20 en A16. Het kantoor is gevestigd in een kantoorvilla aan de Hoofdweg 258 te Rotterdam. Het kantoor is gelegen aan de secundaire weg nabij het kruispunt bij Alexandrium Shopping Center.

  Indien u vanuit westelijke richting (onder meer het centrum van Rotterdam) navigeert naar de Hoofdweg 258 dan kunt u de secundaire weg bereiken door ruim vóór de stoplichten van het kruispunt bij Alexandrium een scherpe bocht van 180 graden naar rechts te maken.

  Wanneer u vanuit oostelijke richting (onder meer Nieuwerkerk aan den IJssel en Nesselande) navigeert, kunt u de secundaire weg als volgt bereiken. U passeert eerst het kantoor aan uw linkerhand, u slaat bij het eerstvolgende stoplicht/kruispunt linksaf. Direct nadat u dit kruispunt verlaat, slaat u nogmaals linksaf via de middenberm en vervolgens rijdt u vanzelf linksaf de secundaire weg op.

  Aan de secundaire weg of op het privé-parkeerterrein van de kantoorvilla is altijd gratis parkeergelegenheid.

  Openbaar vervoer
  Ons kantoor bevindt zich op 5 minuten loopafstand van NS Station Rotterdam Alexander, waar ook een halte is voor de metro.

  Op de website van OV-reisinformatie kunt u meer informatie vinden over hoe u ons kantoor per openbaar vervoer bereikt.